ОБИРАЙТЕ КАТЕГОРІЮ
Наші магазини
з Клубом 5*
0
0,00 ΓPΗ
Losd fsdf sd
У кошику немає товарів.

11-20 of 46

  • Часті питання про матраци

    Кожен може розгубитись, коли справа доходить до покупки нового матраца – в кінці кінців, ми робимо це не так часто. Але вибрати правильний матрац, який відповідає нашим звичкам і потребам важливіше, ніж може здаватися. Зрештою, ми проводимо в ліжку майже третину життя, тому вибраний матрац буде з нами довгий час.

  • Секрет гарного сну – ортопедичний матрац

    Поки навколишнє життя стає все більш динамічним і напруженим, і знаходити достатню кількість часу на сон стає все важче, ортопедичні матраци набувають все більшої популярності. Це не випадковість. Адже комфорт і користь для здоров'я, яку вони пропонують – справді необхідні.

  • 5 порад для тих, хто вирішив змінити матрац

    Ви часто прокидаєтеся, відчуваючи втому, нестачу енергії або біль в спині? Якщо ви відвели достатньо часу на сон, але як і раніше не висипаєтеся, можливо, винен ваш матрац – тож, схоже, прийшов час його міняти! Ми підготували просте керівництво по заміні матраца, включаючи причини для такої заміни і кілька порад стосовно того, на що варто звернути увагу.

  • Корисні «добавки» в здоровий сон людини

    Технології не стоять на місці. І сьогодні вже не ново і не цікаво купувати «традиційний» матрац із ватно-поролоновим наповненням і бавовняним чохлом, адже можна придбати щось особливе, що буде підходити саме Вам і робити Ваш сон міцним і здоровим.

  • 6 речей, які заважають спати

    Для багатьох людей немає нічого краще, ніж після важкого трудового дня залізти під теплу ковдру і заснути. Але що робити, якщо щось заважає спати? Існує кілька факторів, здатних порушити ваш сон.

  • Жорсткий чи м’який? Це більше не проблема!

    Чи була у Вашому житті така ситуація, що Ви з партнером ніяк не могли обрати – жорсткий чи м’який матрац? Ви довго обмірковували варіанти та обговорювали остаточний вибір перед покупкою?

  • Ідеальне двоспальне ліжко

    Що краще обирати сімейним парам – спати на одному матраці чи на двох окремих

  • Коли спільне життя не вимагає компромісів

    Правда було б чудово, якби Ви могли спати на одному спільному матраці, в якому одна сторона була б жорсткою, а інша – м’якою? На такому матраці, що підходив би обом партнерам.  

  • Срібні сни: простий шлях до здоров’я!

    Міцний сон – запорука здоров’я. Він дає змогу людині повноцінно відпочити та бути в гарній формі. Однією з найбільш важливих складових здорового сну є постільні приналежності. І чим вища їхня якість, тим комфортнішим та «здоровішим» буде Ваш сон.

  • Чи може поганий сон зруйнувати стосунки?

    Протягом дня ви з коханим найкращі друзі, але практично вороги коли настає ніч через проблеми з сном? Порушення сну і несумісні звички можуть перетворити закохану пару в екс-пару! Тож, варто подумати, як налагодити свій сон і зберегти стосунки.