ОБИРАЙТЕ КАТЕГОРІЮ
Наші магазини
з Клубом 5*
0
0,00 ΓPΗ
Losd fsdf sd
У кошику немає товарів.

61-65 of 65

Page:
  1. 1
  2. ...
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  • Ваш партнер перетягнув на себе ковдру?

    Здебільшого пари, які сплять в одному ліжку, сплять краще, оскільки почуваються більш захищеними та мають міцніші родинні зв’язки. Але спільне ліжко також може викликати деякі проблеми, особливо для тих, хто має чутливий сон. Одна з таких проблем – використання спільної ковдри під час сну, через що одна людина може перетягнути на себе. Дослідження показали, що це на 30% більше може призвести до переривань сну. Як би дивно це не звучало, ми пропонуємо вам спробувати спати поодинці, щоб розв'язати вашу проблему.

  • Вирішіть проблему нестачі сну

    Нестача сну – це серйозна проблема. Згідно з деякими дослідженнями, нею страждає близько 50% людей. Сьогодні ввечері почніть дотримуватися порад щодо гігієни сну, які наведені нижче, щоб намагатися насолодитися найкращими сновидіннями, яких ви потребуєте та заслуговуєте.  

  • Наслідки нестачі сну

    Згідно з деякими дослідженнями, до 50% дорослих у всьому світі повідомляють, що страждають від нестачі сну. Однак більшість людей не усвідомлюють серйозних наслідків відсутності сну для їхнього здоров’я та самопочуття. Наслідки дефіциту сну не виникають аж через тижні чи місяці... вони вже виникають уже після однієї ночі неякісного сну. Читайте далі, щоб дізнатися докладніше, чому кожна ніч якісного сну має значення.

  • Не дозвольте перегріву заважити вам насолодитися здоровим сном

    Ви належите до тих людей, які лягають спати та не можуть заснути, тому що вам занадто спекотно, або ви прокидаєтесь посеред ночі наскрізь промоклими, хоча ще не літо? Зазвичай нічне потовиділення не викликає занепокоєння, хоча є випадки, які можуть вказувати на певні медичні проблеми. Вони насправді дуже поширені для жінок у період менопаузи, людей з іншими гормональними порушеннями в організмі, людей з ожирінням тощо. Однак часто буває так, що вночі нам стає спекотно через наш спосіб життя та невдало створене середовище для сну.

  • Розпізнайте симптоми нестачі сну

    Симптоми нестачі сну можуть бути тілесні чи розумові, а також серйозно впливати на ваші емоції.