ОБИРАЙТЕ КАТЕГОРІЮ
Наші магазини
з Клубом 5*
0
0,00 ΓPΗ
Losd fsdf sd
У кошику немає товарів.

Анатомічна подушка Comfort

ID: 106064493 SKU: 1000140187
-40%

Звільніться від зайвого напруження! Подушка Dormeo Comfort уважна та надійна водночас – адже вона поєднує переваги анатомічної конструкції з унікальною пристосовністю в’язкоеластичної піни з пам’яттю. Чудовий спосіб вдосконалити свій сон завдяки персоналізованій підтримці шиї, спини та голови! Розмір: 30x50 см.

Найнижча ціна до Дня сну діє ще
Анатомічна подушка Comfort

Звичайна ціна: 1 499,00 ΓPΗ


Спеціальна ціна: 899,40 ΓPΗ

Приблизний час доставки: до 10 робочих днів.
Зателефонуйте нам (044) 594-99-36
Швидкий перегляд

Звільніться від зайвого напруження! Подушка Dormeo Comfort уважна та надійна водночас – адже вона поєднує переваги анатомічної конструкції з унікальною пристосовністю в’язкоеластичної піни з пам’яттю. Чудовий спосіб вдосконалити свій сон завдяки персоналізованій підтримці шиї, спини та голови! Розмір: 30x50 см.

Детальніше
Детальніше про товар

Ніхто не зрозуміє вас краще, ніж улюблена подушка!

Особливо, якщо це новенька подушка анатомічної форми Comfort від Dormeo, основу якої складає унікальна піна з пам'яттю! Вона буквально «тане» під дією температури вашого тіла, адаптуючись до ліній шиї та голови, а за відсутності тиску – повертається до початкової форми. Такі властивості дозволяють більш рівномірно розподіляти вагу по всій поверхні подушки, не створюючи точок надлишкового тиску. Нарешті можна відпочивати з комфортом!

Матеріал, з якого виготовлена ця подушка, є несприятливим середовищем для пилових кліщів, мікробів і бактерій, а високоякісна наволочка легко знімається для прання. Отже, подушка Comfort не тільки розвантажує кістково-м'язову структуру – також вона допомагає вам уникати контакту зі шкідливими крихітними «сусідами», що здатні викликати алергію.

Dreamspace Mattress Protector

Влаштовуйтесь зручніше – на боці або на спині!

Завдяки своїм анатомічним властивостям подушка Comfort надає надійну підтримку голові та шиї у тих місцях, де вони потребують її найбільше. Це справжня знахідка для тих, хто бажає запобігти болю в шиї, забезпечити правильне положення хребта під час сну і проводити ночі, насолоджуючись здоровим, безтурботним сном!

Замовляйте анатомічну подушку Comfort вже сьогодні! Адже в сучасному житті якісний сон – це не розкіш, а необхідність!

Переваги анатомічної подушки Comfort:

  • Анатомічний підтримуючий дизайн – для вирівнювання хребта уві сні.
  • В’язкоеластична піна с пам’яттю – адаптується до ліній вашого тіла.
  • Несприятливе середовище для розмноження пилових кліщів.
  • Практичне знімне покриття – можна прати при 40°C.
  • Зручно спати на боці чи на спині.
Dreamspace Mattress Protector

Анатомічна форма та унікальна пристосовність піни з пам’яттю

Піна з пам'яттю – це сучасний матеріал, розроблений в дослідницькому центрі NASA з метою захисту астронавтів від сили гравітації під час запуску космічного корабля. Однак її унікальні властивості швидко здобули популярність у побуті.

На відміну від інших наповнювачів, в'язкоеластичній піні з пористою структурою притаманна більша щільність, і разом з тим вона чутлива до температури тіла. Завдяки своїй структурі цей матеріал приймає потрібну форму, тож уві сні ви майже не відчуваєте поверхню подушки – таке враження, ніби спиш у невагомості!

Анатомічна подушка Comfort ідеально підходить для:

  • належної підтримки шиї та голови, а також природного вирівнювання хребта уві сні.
  • тих, кому зручніше спати на сучасній подушці анатомічної форми, ніж на звичайній.
  • тих, хто спить на животі або на спині.
Dreamspace Bedding Set
ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ

УВАГА! Перед використанням обов'язково ознайомтеся з інструкцією!

Висота подушки:

  • висока сторона 11 см
  • центр 8 см
  • низька сторона 9 см

Розмір: 30x50 см

Склад:

  • Тканинне покриття: 61% поліестер, 39% віскоза
  • Основа: поліуретанова піна

Догляд (лише покриття):

  • прання при температурі не вищій, ніж 40 °C
  • не відбілювати
  • сушити на горизонтальній поверхні в розкладеному вигляді
  • не прасувати

Виготовлено в Україні.

Технічні характеристики
Габаритні розміри 30x50 см
Особливості Висота подушки:

- висока сторона 11 см
- центр 8 см
- низька сторона 9 см

Тканинне покриття: 61% поліестер, 39% віскоза

Основа: поліуретанова піна з пам'яттю

Усадка: 5%

Догляд (лише покриття): прати при 40*

Виробник: Україна
Програма Dormeo для сну
Бажаєте взяти розстрочку чи кредит?

На ваш вибір оплата під час отримання, розстрочка або стандартний кредит

Оберіть найбільш зручний та вигідний для себе спосіб оплати замовлення:

100% оплата під час отримання

Ви сплачуєте за товар готівкою кур'єру чи в касі компанії-перевізника під час отримання свого замовлення.

Оплата в кредит

Ви можете взяти кредит на стандартних умовах в одному з банків-партнерів нашого магазину.
При замовленні високих матраців можлива акційна розстрочка на 6 місяців.

«Миттєва розстрочка» для клієнтів Приватбанку (до 25 платежів)

Якщо ви клієнт Приватбанку, то маєте можливість отримати кредит на будь-які товари, за 30 секунд, не виходячи з дому, за допомогою своєї банківської картки. У зв’язку з можливими технічними неполадками у роботі сайту, Компанія залишає за собою право тимчасового блокування (призупинення) роботи сервісів «Миттєва розстрочка» та «Оплата частинами» від Приватбанку.

«Оплата частинами» для клієнтів Приватбанку (2 або 4 платежі без переплати)

Якщо ви клієнт Приватбанку, то маєте можливість отримати чисту розстрочку без переплати на 2 або 4 платежі. На будь-які товари, за 30 секунд, не виходячи з дому, за допомогою своєї банківської картки. Оплата частинами" не надається на купівлю взуття. У зв’язку з можливими технічними неполадками у роботі сайту, Компанія залишає за собою право тимчасового блокування (призупинення) роботи сервісів «Миттєва розстрочка» та «Оплата частинами» від Приватбанку.

Відгуки покупців (10 відгуків)

4,5

64 відгуків

11-20 of 64

Як Ви оцінюєте цей товар? *

1 1 бал
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

lqbovlqbov07

www.dormeo.com.ua

Люба
Подушка чудова,вона спасла мою шию!правда 2 дні,я промучилася,не могла спати на ній(казала до чоловіка,що це "цегла"),але пізніше я відчула,що це супер подушка,просто потрібно звикнути і відчуєте кайф від неї.тільки чуточку б розмір більший)
Добрий день! Дійсно, інколи потрібен час, щоб звикнути. Вдячні за Ваш відгук! Будьте здорові!
Admin

Olga

www.dormeo.com.ua

Анатомическая подушка комфорт
Подушка ужасная.Прислали совсем не ту что заказывала. Позвонила на горячую линию взяла трубку женщина которая мне нагрубила
Добрий день! Прикро, що сталась неприємна ситуація. Допоможіть нам в ній розібратися, для цього написали Вам на пошту.
Admin

Максим

www.dormeo.com.ua

Розкид якості лякає
Придбав дві подушки Комфорт з різницею в один день в одному і тому ж магазині. Одна подушка нормальна. Друга тверда і на ній неможливо спати. Сон порушився. Став гірше виспатись. Подушки, судячи з маркування, із однієї партії. В магазині вказали, що повернути подушки не можна (крім випадку фабричного браку), на сайті вказано, що є можливість повернути якщо не підійде. Вимагаю повернення коштів. Якщо цей відгук не буде опубліковано, або на нього не буде відповідної реакції, наступним кроком буде розміщення відео, що демонструє відмінність між двома подушками однієї партії, у всіх можливих соціальних мережах.
Добрий день! Дуже прикро, що подушка Вам не підішла :( Дійсно, між подушками можуть бути незначні відмінності в залежності від партії, маркування при цьому може бути однаковим. Подушки, згідно законодавства України, відносяться до товарів особистої гігієни та не підлягають обміну та поверненню (про це вказано на сайті в розділі "Повернення та обмін" внизу сторінки). Сподіваємось на Ваше розуміння.
Admin

1976*****

www.dormeo.com.ua

Дормео
Подушка мне не подошла. Очень неудобно, твёрдая, пыталась 2 месяца привыкнуть но увы( ночью просыпалась от неудобства и меняла на другую подушку.она очень высокая.
Добрий день! Дуже прикро, що подушка Вам не підійшла. Обов'язково врахуємо Ваш відгук. На жаль, підбір подушки - це індивідуальна річ, важко врахувати особливості кожного, але ми постійно працюємо над вдосконаленням товарів.
Admin

290194natalysa

www.dormeo.com.ua

Оригінал чи підробка?
Як відрізнити оригінальну подушку dormeo від підробки?
Доброго дня! Наші замовлення приходять упаковані фірмовим скотчем ТопШоп. Подушкі - у фірмовій упаковці Дормео. Також на подушках можуть бути використані емблеми Дормео :)
Admin

Инна

www.dormeo.com.ua

Комфорт- не комфортная
Покупала две подушки для детей, но они такие жесткие, что никто на них не смог спать, даже взрослый. Под весом головы, она не меняет формы, как на доске, нет анатомических свойств. Валялись они, без дела, около года и решила из переделать. Порезать на маленькие кусочки эту "пену", есть другой фирмы такая, из кусочков, очень удобная. Так о чём это я, вот, разрезала и ..."расстроилась". Снаружи ведь чехол нашит не съёмный, сам латекс не видно, а внутри оказался кусок паралона, толщиной в 10 см. Подушке около года, валялась как декор, ведь спать на ней не возможно, после разреза, было обнаружено, что латекс за это время пожелтел и стал пористый как поролон. В середине разреза, ещё виден латекс, а вот снаружи... Фото добавить не могу, нет тут такой функции. Может, и не пропустят такой отзыв, но я бы, никому не рекомендовала такие подушки, а я их купила аж две!!!
Доброго дня, Інна! Дуже шкода, що подушка не виправдала Ваших очікувань. На жаль, підбір подушки - дуже індивідульна річ, тому важко врахувати особливості кожного. Візьмемо до уваги всі Ваші зауваження та спробуємо вдосконалити цю модель. Вдяні Вам за заворотний зв'язок.
Admin

Liya

www.dormeo.com.ua

Подушка
Купляла дану подушку чоловікові в Епіцентрі,через півроку користування змінила свою форму,деформувалась,зменшилась,наволочка навпаки розтягнулась..незадоволена((
Дякуємо Вам за зворотний зв'язок. Візьмемо до уваги Ваше зауваження!
Admin

Mukutyk

www.dormeo.com.ua

Ірина
Доброго дня, маю три таких подушки(купляла вже років 10 назад). Кожного дня сплю тільки на ній. Вона просто нереально зручна. Та нажаль наволочки вже протерлись, хочу замінити, але не знайшла їх окремо на сайті.
Доброго дня! Дякуємо Вам за довіру. Наволочки є в продажу в розділі "Постільний текстиль". В розмірі 30Х50 см коштує 149 грн :)
Admin

Ольга

www.dormeo.com.ua

Ортопедична подушка Комфорт
Подушка деформувалася після нетривалого користування, форма не відновлюється! Приходиться вирівнювати вручну( Чохол розтягнувся (або подушка зменшилася). Покупкою не задоволені.
Доброго дня! Дякуємо Вам за відгук. Відправте, будь ласка, фото подушки на нашу пошту info@dormeo.com.ua
Admin

alex

www.dormeo.com.ua

Питання
Підкажіть чим відрізняються моделі "Комфорт" та V3 (ті що комплектом продаються)?
Доброго дня! Основна відмінність у верхньому покритті. Поверхня анатомічної подушки Siena з обробкою CleanEffect, сторони подушки зроблені з тканини AirX-Airmesh, щоб гарантувати повітропроникність і сухість протягом всієї ночі, та поверхня подушки стьобана. Комфорт - більш простіший варіант. Верхнє покриття звичайне - 61% поліестер, 39% віскоза.
Admin